Kviz natjecanje djece i mladeži 2018.

WhatsApp Image 2018-04-09 at 15.41.08 (1)

U subotu, 7. travnja 2018., djeca i mladež DVD-a Dragonožec sudjelovali su na godišnjem kviz natjecanju djece i mladeži VZ Grada Zagreba.

DVD Dragonožec sudjelovao je sa šest ekipa.  U kategoriji 6-10 godina zauzeli smo 11. i 17. mjesto, u kategoriji 10-14 četvrto i deveto mjesto, a u kategoriji 14-18 šesto i 14. mjesto. Izuzetno smo ponosni na ekipe u kategoriji 10-14 koje su osvojile četvrto i deveto mjesto u konkurenciji od čak 42 ekipe, što je odličan uspjeh! Voditelji ekipa su bili Valentina Petravić, Ana Cerovski, Mateja Petravić, Kristina Tkalec, Luka Đurak, Ivan Đurak, Stjepan Cerovski, Denis Cerjan i Boško Abramović, a od velike pomoći bio je i dozapovjednik Hrvoje Kolarić. Na natjecanju su sudili i naši članovi Katica Valečić i Stjepan Cerovski.

Njihovi uspjesi su rezultat velikog truda i rada te odaziva na vježbe. S nama je prvi put bila i vrtićka ekipa koja se nije mogla natjecati zbog propozicija natjecanja, ali su se redovito odazivali na vježbe te su sada vidjeli kako natjecanje izgleda izbliza. Oni spremno čekaju iduću godinu da pokažu svoja znanja i vještine.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *